FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League, iar Gigi Becali a luat deja primele măsuri drastice. A decis sentinţa mai multor jucători, iar rezilierea contractelor se va face în zilele următoare.

Deşi nu au avut timp să se acomodeze şi să prindă prea multe meciuri până acum, patronul nu are răbdare. Marc, Gikiewicz, Belu şi Salomao sunt primii care vor pleca. Sunt şanse, însă, să plece şi alţii. “O să plece cine trebuie să plece. Nu mai avem nevoie de atâţia jucători. Pleacă Marc, polonezul Gikiewicz, fundaşul dreapta, Belu. Chiar şi Salomao poate să plece. Avem prea mulţi jucători. Aveam accidentaţi şi ne-am gândit că ne calificăm în grupe. Trebuie să scap de ei acum! Moutinho a intrat odihnit să facă diferenţa şi a dat două pase… Nu mă bag. Ce crede Vintilă, să facă. A adus un preparator fizic, nu-l cunosc. E fotbal. Nu suntem nici în divizia a doua, nici într-a 4-a. Nu suntem în faliment”, a spus Becali la Pro X.

FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League pentru al doilea an consecutiv. Vicecampioana României a pierdut returul din Portugalia cu Vitoria Guimaraes, cu scorul de 0-1. În tur, rezultatul a fost egal, 0-0.

VIATenews
SURSĂMediafax
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.