Filmul fantasy „Aquaman”, cu Jason Momoa, regizat de James Wan, se menține pe primul loc în box office-ul românesc, pentru al treilea weekend consecutiv, cu încasări de 1.489.836,47 de lei.

Erou pe Pământ şi apărător al adâncurilor, Arthur Curry (Momoa) va trebui să îşi dezvăluie adevărata identitate, să îşi folosească puterile pentru a ajuta omenirea şi să îşi accepte statutul predestinat, acela de rege al Atlantidei, potrivit cinemagia.

Pe poziția a doua în box office-ul românesc s-a situat premiera „Ralph rupe netu’/ Ralph Breaks the Internet”, care a avut încasări de 928.863 de lei. Filmul animat continuă aventurile personajului care provoacă necazuri în ciuda bunelor sale intenții. În noua peliculă regizată de Rich Moore și Phil Johnston, Ralph, cunoscutul protagonist al unui joc video, și Vanellope von Schweetz, prietena sa îndărătnică, întorc pe dos internetul în căutarea unei soluții care să salveze Sugar Rush, jocul video al Vanellopei.

Pe poziția a treia s-a situat un nou film regizat de și cu Clint Eastwood, „The Mule”, care a avut încasări de 775.908,63 de lei în weekendul premierei. În film, Clint Eastwood este un horticultor, veteran de război, prins în timp ce transporta cocaină de mai multe milioane de dolari pentru un cartel mexican. Din distribuție mai fac parte Bradley Cooper și Vera Farmiga.

Comedia „Holmes și Watson/ Holmes & Watson”, în regia lui Etan Cohen, a debutat pe locul al patrulea în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 612.950 de lei. Celebrul cuplu din romanele lui Conan Doyle este interpretat de Will Ferrell și John C. Reilly, care au mai jucat împreună în „Frați vitregi/ Step Brothers” (2008) și în „Talladega Nights: Balada lui Ricky Bobby /Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby” (2006).

Pe poziția a cincea, în coborâre cu trei locuri, se află filmul SF „Bumblebee”, de Travis Knight, care a avut încasări de 586.864,33 de lei weekendul trecut. Filmul îi are în distribuție pe Hailee Steinfeld, John Cena, Angela Bassett și Justin Theroux și prezintă prietenia care se înfiripă între o adolescentă și un robot.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul românesc la sfârșitul săptămânii trecute este completat de „Omul-Păianjen: În lumea păianjenului/ Spider-Man: Into the Spider-Verse”, de Bob Persichetti, Peter Ramsey și Rodney Rothman (276.072 de lei), „A doua șansă/ Second Act”, de Peter Segal (226.315,80 de lei), „Bohemian Rhapsody”, de Dexter Fletcher și Bryan Singer (154.839,58 de lei), „Mary Poppins revine/ Mary Poppins Returns”, de Rob Marshall (150.963 de lei), și „The Grinch”, de Yarrow Cheney și Scott Mosier (115.964,23 de lei).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.