Filmul cu supereroi “Deadpool 2” s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 560.567,29 de lei de vineri până duminică.

Lungmetrajul din seria Marvel Comics, regizat de David Leitch, îl prezintă pe supereroul cu “gură bogată” Wade/ Deadpool (Ryan Reynolds) în timp ce vrea să formeze o echipă pentru a proteja un tânăr mutant de personajul negativ Cable (Josh Brolin).

Pe poziția a doua în box office-ul românesc de weekend se află o premieră, “Taxi 5”, care a avut încasări de 461.938,86 de lei în primele trei zile de la lansare. Regizat de Franck Gastambide, partea a cincea a celebrei francize îl prezintă pe Sylvain Marot, un superpolițist din Paris și un șofer de excepție, transferat împotriva voinței sale în departamentul de poliție din Marsilia, unde este imediat solicitat de fostul inspector-șef Gibert, acum primar al orașului. El trebuie să pună capăt jafurilor comise de “banda de italieni” care teroriza bijutierii din oraș, potrivit cinemagia.ro.

Poziția a treia este ocupată de “Operaţiunea Ham-Ham/ Show Dogs”, de Raja Gosnell, cu încasări de 425.534 de lei. Într-o lume în care oamenii și câinii inteligenți coexistă, un câine polițist rottweiler, Max, trebuie să lucreze sub acoperire deghizat ca un animal de expoziție, într-un show de prestigiu, împreună cu partenerul său uman Frank, pentru a preveni un dezastru, potrivit cinemagia.ro.

“Solo: O poveste Star Wars/ Solo: A Star Wars Story”, cel mai recent film din franciza “Star Wars”, regizat de Ron Howard, s-a situat pe locul al patrulea în box office-ul românesc, cu încasări de 417.596 de lei. Acesta este al doilea film spin off inspirat de franciza originală “Star Wars” – după “Rogue One: O poveste Star Wars/ Rogue One: A Star Wars Story” (2016), care a avut încasări de 1 miliard de dolari – şi prezintă anii de tinerețe ai lui Han Solo, interpretat de Alden Ehrenreich. Din distribuţie mai fac parte Donald Glover, Woody Harrelson şi Emilia Clarke.

Topul 5 al filmelor cu cele mai mari încasări, în weekend, în cinematografele românești este completat de comedia romantică “Clubul femeilor dezlănţuite/ Book Club”, cu 189.812,58 de lei. În film, regizat de Bill Holderman, joacă Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen și Mary Steenburgen, un grup de prietene în vârstă care se decid să citească la clubul de lectură volumul “Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey” și descoperă că această carte le “extinde” orizonturile literare și personale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.