Lungmetrajul SF “Rampage: Scăpaţi de sub control/ Rampage”, de Brad Peyton, se menține pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 460.939,13 lei în al doilea weekend de la lansare.

Cu Dwayne Johnson și Naomie Harris în rolurile principale, “Rampage” prezintă povestea unui primatolog, ce a dezvoltat o legătură specială cu George, o gorilă extrem de inteligentă, care, în urma unui experiment genetic greșit, se transformă într-un uriaș animal violent. Filmul este adus pe marile ecrane românești de Vertical Entertainment, potrivit cinemagia.ro.

Pe poziţia a doua se menține lungmetrajul “Interzis la… sex/ Blockers”, de Kay Cannon, cu încasări de 289.743,62 de lei de vineri până duminică. O comedie cu John Cena și Leslie Mann, filmul, distribuit în România de Ro Image 2000, a fost foarte apreciat la Festivalul South by Southwest din SUA.

Pe locul al treilea în box office-ul românesc s-a situat o premieră, animația “Raţă, raţă şi gâscan/ Duck Duck Goose”, de Christopher Jenkins, adusă pe marile ecrane românești de Ro Image 2000 și Prorom. Filmul a avut încasări de 194.709,54 de lei în primele trei zile de la lansare.

“România neîmblânzită”, un documentar despre frumusețea sălbatică a naturii țării noastre, narat de Victor Rebengiuc, rămâne pe locul al patrulea, cu încasări de 147.293,26 de lei. Realizat cu sprijinul casei de producție britanică Off the Fence, care semnează numeroase filme pentru BBC, National Geographic și Discovery Channel, și în colaborare cu ONG-ul The European Nature Trust, documentarul “România neîmblânzită” a fost filmat pe parcursul unui an, cei peste 20 de cameramani implicați parcurgând mii de kilometri pentru a surprinde lupta vietăților pentru supraviețuire.

Călătorind cu automobilul, avionul, barca, elicopterul, snowmobile-ul și cu mașinuțe de golf, aceștia au filmat peste 400 de ore în zone precum Parcul Național Piatra Craiului, Munții Făgăraș, Parcul Național Cozia, Delta Dunării, Histria, Parcul Național Văcărești, Peștera Urșilor, Porțile de Fier și Munții Apuseni. Documentarul este distribuit de Transilvania Film.

Lungmetrajul de aventuri “Peter Iepurașul/ Peter Rabbit”, regizat de Will Gluck, se menține pe locul al cincilea în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 142.848 de lei. Lungmetrajul, adus pe marile ecrane românești de InterComFilm Distribution, prezintă peripețiile celebrului personaj creat de autoarea britanică Beatrix Potter, potrivit cinemagia.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.