Gabriela Firea susține că PNL are o „strategie eronată”, bazându-se pe valul de simpatie de care se bucură președintele Klaus Iohannis, însă liberalii vor pierde alegerile parlamentare, din cauza faptul că fac „zilnic erori la guvernare”.

„Se doresc alegeri anticipate parlamentare pentru ca populația să nu sancționeze PNL, la toamnă, când ar fi trebuit să fie la termen alegerile, pentru nerealaizările din această perioadă. S-au gândit să facă următoarea strategie: PNL să beneficieze de faptul că președintele, câștigând al doilea mandat, este într-o situație bună din punct de vedere politic, are o cotă importantă, și PNL să beneficieze de cota președintelui, nu de realizările la guvernare, să primească un scor bun. Ei uită un singur lucru și anume că românii sunt foarte inteligenți. În cazul în care vor forța alegerile anticipate, românii vor spune (…) că PNL uită ce face la guvernare”, a explicat Gabriela Firea la România TV.

Conform sursei citate, PNL face zilnic „erori la guvernare”.

„PNL merge pe o carte greșită, din punctul meu de vedere, are o strategie eronată. Zilnic face erori la guvernare și crede că beneficiază de valul de simpatie pe care îl are președintele și să câștige parlamentarele. Nu vor câștiga parlamentarele. Eu am văzut sondaje, inclusiv în București și diferențele nu sunt de 40% (pentru PNL – n.red.) la 20% (pentru PSD – n.red.). Diferența este de 10 procente. După ce fac la guvernare, e evident că sunt pe un drum greșit, fac mult rău categoriilor sociale, inclusiv celor vulnerabile și vor deconta. Părerea mea este că strategia este total eronată”, a adăugat Firea.

VIAtenews
SURSĂmediafax
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.