Vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache (PSD) a declarat, vineri, că moțiunea de cenzură a senatorilor și deputaților PNL, PMP și USR a fost depusă ”în bătaie de joc”. El a mai spus că nici parlamentarii Opoziției ”nu-și doresc să treacă”.

Moțiunea va fi citită luni după amiază, începând cu ora 16.00, iar dezbaterea și votul va fi joi, începând cu ora 10.00. Deci probabil se va finaliza cu această pseudo-moțiune joi, pe la ora 13.00. Să vedem dacă vor fi măcar câți au semnat”, a declarat vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache (PSD).

El a mai spus că, din punctul său de vedere, parlamentarii social-democrați nu vor participa la dezbaterea moțiunii de cenzură.

”Dacă tot au depus atât de târziu, în bătaie de joc, această moțiune, că nici ei nu-și doresc să treacă… Adică, cum vă închipuiți că au depus azi dimineață (vineri dimineață – n.r.), prin niște colegi care nu sunt în conducerea celor trei formațiuni, o moțiune. Azi în BPR am găsit decât un singur coleg de la Opoziție din birourile permanente… Deci modul în care tratezi și demonstrezi că de fapt nu te interesează – sunt conștienți că această moțiune clar nu are nicio șansă”, a adăugat Florin Iordache.

Moțiunea de cezură pentru demiterea guvernului condus de Viorica Dăncilă a fost depusă, vineri, în Parlament.

163 de parlamentari au semnat textul moțiunii de cenzură inițiată de Opoziție. Este vorba de 68 deputați și 25 senatori liberali, 27 de deputați și 12 senatori USR, 12 deputați PMP, șase parlamentari neafiliați și 13 parlamentari Pro România.

În moțiunea de cenzură intitulată „Ajunge! Guvernul Dragnea-Dăncilă, rușinea României”, Opoziția critică legile justiției. De altfel, Opoziția îi reproșează premierului Viorica Dăncilă că nu a respectat programul de guvernare asumat la începutul mandatului.

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.