Mai multe străzi au fost blocate şi câteva maşini au fost luate de apă, după o ploaie torenţială de o oră şi jumătate, care a produs inundaţii, joi seara, în Galaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul oraşului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a declarat, joi seara, corespondentului MEDIAFAX, că cel mai probabil canalizarea nu a făcut faţă, mai multe străzi fiind inundate.

„Au fost blocate șase intersecții din oraș, se intervine cu motopompe în mai multe zone, lucrăm la ultima intersecție cu echipaje de la ISU și de la Societatea Apă Canal. Din păcate, din cauza debitului mare, canalizarea nu a făcut față, probabil a contribuit și furtuna de marți atunci când multe resturi au ajuns în gurile de scurgere”, a declarat Pucheanu.

Deoarece în multe zone apa depăşeşte bordura, maşinile au fost nevoite să ocolească zonele inundate. Mai multe autoturisme au fost luate de apă, iar altele au rămas blocate în mijlocul şuvoaielor.

Echipe ale societăților subordonate Primăriei și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Galaţi acţionează, la ora transmiterii acestei ştiri, pe străzi, cu motopompe și alte utilaje pentru a elimina efectele furturnii de o oră și jumătate.

Judeţul Galaţi s-a aflat sub cod portocaliu de vijelii şi grindină până joi, la ora 19.30

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.