Viitorul e noua campioană a României, la capătul unui sezon în care puştilor nu li s-au dat multe şanse, iar FCSB era văzută drept mare favorită la titul.

Gheorghe Hagi recunoaşte că nici el nu a anticipat că Viitorul va încheia pe primul loc, dar acum e gata să-şi împingă echipa spre un nou nivel. “Această performanţă ne obligă”, spune Hagi, care spune că va schimba strategia astfel încât echipa sa să nu se facă de râs în preliminariile Champions League.

“Sunt împlinit, fericit, pentru că această academie şi echipa mare, aceşti copii, au luptat până la ultima picătură de energie pentru a obţine ceva ce nici nu-mi imaginam că vom reuşi în acest an. Suntem fericiţi, dar această performanţă ne obligă foarte mult de acum înainte.

Nici nu ştiu cum am ajuns aici, nimeni nu se aştepta, dar eu zic că pe merit suntem aici! Luaţi statistica şi veţi vedea că merităm! Ne-am bătut cu echipele de tradiţie şi acum suntem şi noi în istorie! Ne-am obligat foarte mult prin această performanţă şi acum trebuie să facem o strategie, să vedem cum vom continua! Noi suntem formatori! Sunt fericit!”, a declarat Gheorghe Hagi la Dolce Sport, imediat după meci.

Mesaj pentru Becali şi ameninţările cu TAS-ul! “E mare cel care ştie să piardă!”

Gheorghe Hagi a avut şi un mesaj indirect pentru Gigi Becali, după ce patronul FCSB a ameninţat că va merge la TAS pentru a-şi găsi dreptatea.

“Cineva care e mare trebuie să se comporte ca un om mare şi să ştie să piardă. E mare cel care ştie să piardă. Nu mai zic nimic, îmi vine să râd, le-am zis băieţilor să nu se uite la ce apare. Uleiul întotdeauna iese la suprafaţă, întotdeauna rămâne sus!”, a mai spus Hagi.

Sursa: Mediafax

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.