Managerul tehnic al clubului Viitorul, Gheorghe Hagi (53 de ani), crede că ar face faţă cu brio dacă ar fi pus în postura de a antrena o echipă precum Paris Saint-Germain.

“Vreau să muncesc zi de zi pentru a-mi crea o carieră. Să antrenez o echipă este lucrul pe care-l iubesc cel mai mult. Într-un moment sau altul, va veni şi acea provocare. Am ajuns la un nivel destul de bun ca să mă duc la înalta performanţă, ca să mă duelez cu cei puternici. Vreau să mă duc pe drumul meu. Am aspiraţii foarte mari, am stat opt ani, am luat-o de jos, am făcut o muncă titanică şi acum, uşor-uşor, vreau să mă duc şi eu la nivelul meu, acela la care am fost înainte, unde am muncit, unde am jucat. În România, mai mult decât să faci o echipă campioană cu o medie de vârstă de 21 de ani şi patru luni… Ce poţi să faci mai mult? Este un lucru normal al vieţii, trebuie să-mi caut o provocare importantă”, a spus Hagi, pentru Telekom Sport.

Întrebat dacă ar fi capabil să antreneze Paris Saint-Germain, echipă care este aproape de a-l demite pe actualul tehnician Unai Emery, Hagi a replicat: “Păi, credeţi că e imposibil sau ce? Este normal. Am fost acolo, ştiu cu ce se mănâncă. Ştiu ce înseamnă presiunea, îmi place presiunea”.

Hagi a mai pregătit echipa naţională a României (2001), Bursaspor (2003-2004), Galatasaray (2004-2005/2010-2011), Poli Timişoara (2005-2006) şi Steaua Bucureşti (2007).

VIATenews
SURSĂMediafax
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.