Gică Hagi s-a arătat foarte fericit la finalul meciului de la Craiova, câştigat cu 2-1 de Viitorul. Managerul echipei de la Malul Mării a vorbit şi despre transferul lui Răzvan Marin, de la Standard Liege la Ajax Amsterdam.

Referitor la meci, Hagi a recunoscut startul modest, dar la pauză şi-a mobilizat elevii: „O victorie mare. Craiova e o echipă foarte bună, care ne-a dominat în primele 20-30 de minute. N-am intrat bine în joc, dar la pauză am echilibrat lupta. Le-am zis că trebuie să lupte până la sacrificiu şi am demonstrat că ştim să jucăm fotbal. Ambele echipe au făcut un joc bun. Şi noi am avut ocaziile noastre, şi ei la fel, dar noi am marcat. N-am stat bine în teren la început, nu trebuia să-i lăsăm să înceapă aşa bine. Dar am echilibrat.

Am vorbit cu Calcan, sunt zile când nu eşti în joc. Trebuia să fac schimbarea. Azi n-a fost în ritm, n-a fost în joc. Rivaldinho creşte de la joc la joc. Arată tot mai bine şi din punct de vedere fizic. Am lot, poate şi asta contează. Fiecare jucător trebuie să aibă şansa lui. Azi mi-a fost greu să decid pe cine să las afară.”

Hagi a avut şi un scurt conflict cu Fortes, pe marginea terenului. Managerul Viitorului nu l-a iertat pe vârful oltenilor: „Nu poţi să intri în comentariu cu antrenorii, a venit în România să joace fotbal”

Viitorul a învins cu 2-1 la Craiova, reuşind astfel să bifeze primul succes din istorie pe „Oblemenco”. Băieţii lui Hagi sunt acum la doar 90 de minute de prima finală din istoria clubului Viitorul. În cealaltă semifinală, Astra Giurgiu s-a impus la Cluj-Napoca, în dauna CFR-ului, scor 3-1.

„Regele” a vorbit şi despre transferul lui Răzvan Marin la Ajax Amsterdam: „Îl felicit pe Răzvan. Ajax e prima echipa cu care am ţinut. Olanda, cu fotbalul total. Mă bucur că unul dintre jucătorii mei au ajuns acolo. Când l-am dat pe Achim la Voluntari şi am zis că îl am pe Marin, am avut dreptate. I-am dat prioritate celui tânăr şi mereu voi face asta. Greul de acum începe. S-a dus la un club mare, unde trebuie să câştigi zi de zi. Sper să câştige postul de titular şi să fie şi mai mare. El seamănă cu Xavi, ştie fotbal mult. Mă bucur că a ajuns acolo. Avem bani de primit. Nu contează cât. E bine când ai de primit, nu de dat”

VIATenews
SURSĂMediafax
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.