Şefii Astrei Giurgiu s-au orientat rapid şi au început negocierile antrenorul care-l va înlocui pe Edi Iordănescu. Gigi Mulţescu este cel cu care oamenii lui Ioan Niculae au purtat discuţii, iar tehnicianul de 66 de ani a confirmat pentru ProSport informaţia.

Mulţescu spune că mai sunt detalii de pus la punct, iar mâine dimineaţă va da un răspuns concret.

Edi Iordănescu a plecat de la Astra, iar DigiSport scrie că Gigi Mulţmescu va fi noul antrenor al Astrei. ProSport l-a contactat pe experimentatul tehnician, iar acesta a confirmat că se află în negocieri cu gruparea de lângă Dunare, însă spune că mai sunt detalii de pus la punct şi încă nu a semnat niciun contract.

“În principiu ne-am înţeles, dar mai sunt nişte detalii de pus la punct. E cu totul altceva. Sunt nişte negocieri, mai sunt detalii de pus la punct, nu discut alte detalii acum. A fost o discuţie de principiu, dacă aş vrea… Am spus ce îmi doresc, mă gândesc şi eu, se gândesc şi ei şi mâine dimineaţă finalizăm. Într-un fel sau altul”, a spus Mulţescu, luni, pentru ProSport.

Gigi Mulţescu şi-a început cariera de antrenor în 1990-1991, la Dinamo. A trecut de atunci pe la peste 30 de echipe, printre care şi Astra, fiind recunoscut pentru stilul ofensiv abordat. Mulţescu a mai anternat-o pe Astra în două perioadă: 2001-2002 şi în 2012, pentru aproximativ două luni, din august până în octombrie.

Imediat după ce Dinam oa ratat play-off-ul, după o înfrângere în faţa Astrai, cel poreclit “Smurd” a fost la un pas de întoarcerea în Ştefan cel Mare, s-a înţeles cu Negoiţă asupra contractului, dar patronul de la RIN s-a răzgândit în ultimul moment şi l-a ales pe Florin Bratu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.