Fostul parlamentar Sebastian Ghiță spune că relațiile cu Laura Codruța Kovesi s-au răcit în anul 2014, când procurorul șef al DNA s-ar fi implicat în campania electorală, prin întocmirea de dosare penale.

“În campania electorală (n.r.: din 2014), Kovesi, implicându-se adânc, fără nicio dovadă, l-a arestat pe Ilie Sârbu, la Timișoara, și l-a cărat cu mașina. Ilie Sârbu fiind familia unuia dintre candidați. Credeți că am felicitat-o?”, a declarat Sebastian Ghiță, la România TV.

Întrebat ce i-a spus, Sebastian Ghiță susține că i-a atras atenția că se implică în campania electorală.

“I-am spus<< Codruța, tu îți bagi nasul în campania electorală, nu prostești pe nimeni. Ești doar sluga unora>> ”, a mai afirmat Ghiță.

Fostul parlamentar spune că procurorul șef al DNA a insistat că e greșeala unor procurori din țară.

“<<Un procuror tâmpit la DNA Brașov>>, la Ploiești Onea era tâmpit. Dintr-o dată se tâmpeau unii și Kovesi credea că prostește pe toată lumea. Jumătate era dirijată de șefii ei, jumătate făcea așa să mai apară la TV. O să se spele pe mâini <<Uncheselu, Onea, Portocală, niște tâmpiți, eu eram șefă minunată>>Kovesi poate spune asta lui mutu”,a afirmat Ghiță, la România Tv.

Fostul parlamentar a spus în trecut că a avut o relație apropiată cu Laura Codruța Kovesi, care a fost inclusiv acasă la el în Ploiești. Ghiță susține că a cunoscut-o pe șefa DNA la petrecerile de la sediile SRI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.