Latifundiarul din Pipera a declarat că cei de la spital i-au cerut ajutorul, gest care l-a emoţionat  şi astfel nu a putut să rămână indiferent.

“Cei de la Matei Balş mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curăţenie, mopuri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieţii şi au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază”, a declarat Becali.

De altfel, Becali susţine că a primit şi la începutul acestei săptămâni o nouă listă cu produse, pe care, de asemenea, le va cumpăra: “Cum să nu-i ajut?! Doamne fereşte!”.

Patronul FCSB susţine că are o relaţie foarte bună cu Adrian Streinu Cercel, directorul Insitutului Matei Balş, însă nu este singurul motiv pentru care a făcut o donaţie consistentă. Gigi Becali susţine că va încerca să ajute şi alte spitale din ţară, care se luptă cu pandemia de coronavirus.

“Dar dacă va mai fi nevoie şi în altă parte în Bucureşti sau în ţară, voi ajuta. Îi ajut, ce să fac cu banii? Oamenii sunt bolnavi. Am investit până acum 100.000 de euro la Matei Balş de când cu virusul ăsta”, a mai spus Becali.

VIAtenews
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.