Europarlamentarul Maria Grapini va răspunde afirmativ întrebării de la referendumul privind redefinirea familiei, explicând, sâmbătă, că România nu stă bine din punct de vedere democrafic, iar dacă nu va fi susținută familia tradițională, căsătoria dintre o femeie și un bărbat, nu pot apărea copiii.

Întrebată, sâmbătă, la Cluj-Napoca, într-o conferință de presă cum se poziționează față de referedumul din 6 – 7 octombrie, privind redefinirea familiei, Maria Grapini a spus că nu se opune dintre doi bărbați sau dintre două femei, dar familia tradițională să însemne căsătoria dintre o femeie și un bărbat.

”Noi, PPU, avem în doctrină familia tradițională, conservarea valorilor tradițiilor. Eu voi vota <da> la referendum, îmi pare rău că nu este foarte explicită întrebarea, era bine să fie o formulare mult mai precisă. Vreau să explic și de ce are legătură susținerea familiei tradiționale cu securitatea statului. Din punct de vedere demografic, România nu stă bine și dacă noi nu vom susține familia tradițională, căsătoria dintre o femeie și un bărbat, nu pot apărea copiii. Nu mă opun parteneriatelor, dar vreau această definiție ca să facem distincție dintre parteneriate. Deci nu discriminez pe nimeni, pot să fie doi parteneri, două partenere, parteneri micști, care nu se căsătoresc, să le numim parteneriate, însă familia tradițională să fie rezultatul căsătoriei dintre o femeie și un bărbat”, a spus Grapini, europarlamentar din partea Partidului Mișcării Umaniste (PPU).

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.