Fostul premier, Sorin Grindeanu, este de părere că atunci când tot mai mulți lideri din PSD spun că lucrurile nu merg în direcția bună, e evident că trebuie să se schimbe ceva, acesta afirmând, miercuri, că „din cauza unor mize personale” pare că totul s-a oprit în loc.

Fostul premier Sorin Grindeanu, în prezent președinte al Autorității Naționale de Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) a postat, miercuri seara, pe facebook, faptul că îl preocupă ce se întâmplă în PSD.

„Am fost peste 20 de ani membru al PSD și sigur că mă preocupă ce se întâmplă în acest partid. Atunci când tot mai mulți lideri importanți ai formațiunii spun că lucrurile nu merg în direcția bună, e evident că trebuie să se schimbe ceva. A trecut deja prea mult timp de când pare că totul s-a oprit în loc din cauza unor mize personale”, scrie Grindeanu.

Acesta crede că blocajul apărut „a împărțit România în două și amenință să ne îndepărteze de partenerii noștri internaționali”.

„Situația din principalul partid de guvernare trebuie să se rezolve cât mai rapid, pentru a ne putea întoarce la prioritățile noastre ca țară”, mai spune Sorin Grindeanu.

Reacția fostului premier vine ca urmare a apariției scrisorii contestatarilor din PSD, de care se vorbește de o săptămână, și care conține 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcțiile de președinte PSD și al Camerei Deputaților. Scrisoarea e semnată de trei membri: Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu.

SURSĂMediafax
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.