Un număr de 145 de mari companii, printre care Netflix, Facebook, Google, Shazam, cât și CNN, Financial Times, alături de circa 200 de experți IT vor participa la iCEE.fest 2018, un eveniment dedicat tehnologiei digitale și Internetului care va avea loc în Capitală în perioada 14-15 iunie.

Festivalul care se va desfășura joi și vineri la Grand Cinema & More București va reuni aproape 200 de experți și speakeri internaționali din tehnologie, transformare digitală si comunicare on-line care, timp de două zile vor susține prezentări și workshopuri pe șapte scene (una main, patru Focus, două VIP), anunță principalul organizat al evenimentului ThinkDigital România, pe site-ul oficial al evenimentului.

Conform sursei citate, lista companiilor care vor fi prezente la iCEE.fest 2018 include Facebook, Google, YouTube, LinkedIn, CNN, Netflix, Financial Times, Kiip, Techstars, Holition, Meta AR, Ryan Air, Global Data, Social Chain, Fortune 500, The Digital Insurer, Rethink IoT, Trend Watching, BBH London, Unruly şi mulţi alţii.

„Pe lângă zonele de conţinut cunoscute (de la creativitate / campanii virale, până la tehnologii de marketing şi conţinut, e-commerce, e-health, realitate virtuală şi augumentată, până la antreprenoriat, startups şi investments), evenimentul-satelit dedicat fintech, lansat anul trecut, îşi extinde anul acesta sfera de acoperire, abordând subiecte importante, precum blockchain şi cryptomonedele”, potrivit organizatorului.

Va fi abordat în premieră subiectul agritech, care studiază impactul tehnologiei în agricultură. Printre temele festivalului se numără și proiectul iCEE.health care analizează modul cum tehnologia schimbă medicina. ICEE.fest – Interactive Central & Eastern Europe Festival – va conţine categorii diverse de conţinut, sub umbrela conceptului „Upgrade to your best version”.

„FAST FORWARD: Scena principală, UPGRADE, e dedicată giganților globali si tehnologiilor disruptive. FOCUS 1 se axeză pe fintech si blockchain, cu o secțiune dedicată Facebook / FOCUS 2 si FOCUS 4 tratează zona e-health iar FOCUS 3 impactul tehnologiei în democrație si comunicare publică. FOCUS 4 mai are si o secțiune specială dedicată industriei de travel”, explică organizatorii în desfășurătorul primei zile a evenimentului care va dura de ora 9.00 la ora 20.00.

Pe 15 iunie, între orele 9.00 și 19.30, alți experți vor urca pe scenele festivalului, această zi având și o secțiune dedicată Netflix și conținutului video.

„FAST FORWARD: Scena principală, UPGRADE, e dedicată speakerilor inspiraționali si independenți, în prima parte a zilei. Urmează o secțiune dedicată Netflix si conținutului video, iar după-amiaza este despre campanii creative spectaculoase, VR/AR, realitate mixtă si alte tehnologii noi de comunicare. FOCUS 1 este despre conținut digital, stiri, jurnalism dar si despre adtech si metode de monetizare a conținutului de calitate, într-o piață dominate de Google si Facebook. FOCUS 2 este scena specialistilor în retail si eCommerce iar FOCUS 4 e locul de întânlire al startupurilor cu antreprenori de succes si fonduri de investiții:, precizează organizatorii pe pagina oficială de web.

ICEEfest va avea loc în perioada 14-15 iunie la Grand Cinema & More din Capitală şi este organizat de ThinkDigital România, în parteneriat cu Orange şi cu suportul interaţional al IAB Europe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.