Liviu Dragnea, președintele PSD, susține într-un interviu pentru agenția The Associated Press că după o perioadă în care oficialii guvernamentali scăpau nepedepsiți pentru fapte de corupție, procurorii anticorupție din România au trecut într-o altă extremă și acum îi vizează toți politicieni.

“A fost o perioadă de mai mulți ani, când de obicei cine era la putere nu era investigat. Am trecut în cealaltă extremă, în care cei care sunt în clasa politică sa fie toți acuzați, urmăriți, investigați și trimiși în judecată”, a declarat liderul PSD.

Dragnea a adăugat este de părere că “încet, încet” România va găsi “o abordare corectă, legală și constituțională” în ceea ce privește lupta anticorupție.

Agenția de știri a menționat și problemele cu justiția cu care se confruntă liderul PSD, din cauza cărora nu poate ocupa funcția de prim-ministru al României.

Liderul PSD rămâne eligibil să candideze la președinția României, însă politicianul a refuzat să comenteze pe marginea unei eventuale candidaturi la alegerile prezidenţiale din anul 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.