Jose Mourinho (55 de ani) a refuzat oferta celor de la Benfica Lisabona, se gândeşte să revină la Real Madrid, dar până atunci a acceptat o nouă provocare. “Specialul” nu poate sta departe de fotbal, motiv pentru care a îmbrăţişat meseria de analist sportiv.

Conform The Sun, televiziunea britanică beIN Sports l-a convins pe managerul portughez să accepte postul, iar Mourinho va începe treaba ca analist sportiv comentând pe seama celor întâmplate la Cupa Asiei: “Mourinho are deja primul său job, după ce a fost dat afară de la Manchester United”, anunţă britanicii, care mai notează că primul meci important pe care Mourinho îl va comenta va fi derby-ul londonez dintre Arsenal şi Chelsea, care se va juca pe 19 ianuarie.

“Suntem încântaţi să-i urăm bun venit lui Jose Mourinho la beIN Sports. Să-l avem ca şi specialist pentru transmisiile exclusive de la Cupa Asiei 2019 şi Premier League este ceva special pentru noi. Jose e unul dintre cei mai mari manageri din toate timpurile. Acum, milioane de telespectatori se vor bucura de carisma sa”, a confirmat Jonathan Whitehead, pentru beinsports.com, care-i mai are în echipa de analişti pe Zlatan Ibrahimovic, Paul Scholes, Ruud Gullit, Arsene Wenger şi Yaya Toure.

Într-un discurs în care nu s-a ferit să-l atace pe legendarul Sir Alex Ferguson, Jose Mourinho a anunţat că nu are de gând să semneze cu Benfica Lisabona, fosta sa echipă care-l doreşte pe banca tehnică: “Nu am fost niciodată tipul de persoană care să dea curs zvonurilor. Nu am intenţia să mă întorc în Portugalia, azi nu sunt o opţiune pentru Benfica. Iar singurul mod de a respecta un mare preşedinte, dar şi un mare club este să declar că nu am fost abordat de aceştia”, a declarat Mourinho.

VIATenews
SURSĂMediafax
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.