Ludovic Orban va avea luni iar o întâlnire cu Klaus Iohannis, la Cotroceni, la care va participa și Florin Cîțu, înaintea moțiunii simple care va fi votată la Senat. Discuțiile ar putea fi o analiză a Ministerului Finanțelor și Legea bugetului de stat, au spus surse politice pentru MEDIAFAX.

Potrivit agendei oficiale, premierul Ludovic Orban și Florin Cîțu vor merge la ora 12.00 la Palatul Cotroceni. Unul dintre subiecte ar putea viza analizarea situației la Ministerul Finanțelor Publice, la o lună de la învestirea Guvernului.

O altă temă care ar putea fi abordată este Legea bugetului de stat.

Premierul Ludovic Orban a afirmat că va merge cu proiectul de buget în Parlament, în timp ce Klaus Iohannis nu a exlucs o asumare a răspunderii de către Guvern.

Analiza la ministere continuă, după ce săptămâna trecută șeful statului a purtat discuții, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban, viceprim-ministrul Raluca Turcan și mai mulți miniștri.

Printre membri ai Executivului care au fost prezenți se numără ministrul Fondurilor Europene Marcel Boloș, ministrul Muncii Violeta Alexandru, ministrul Mediului Costel Alexe și ministrul Tineretului și Sportului Ionuț Stroe.

VIAtenews
SURSĂmediafax
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.