Regina Elisabeta dețineun cont privat de Facebook cu o listă secretă de prieteni, un smartphone de ultimă generație, dar și un iPad, suverana britanică fiind și mare amatoare a convorbirilor telefonice, asemănându-se în această privință cu mama sa, conform Potrivit Daily Mail.

Nu este vorba de pagina oficială de Facebook ‘The British Monarchy’ care datează din anul 2010, ci de un cont super secret al reginei însăși.

Cu toate acestea, mama sa, Regina Elisabeta este la curent cu cele mai noi gadget-uri, inclusiv cu un smartphone ultra-ușor dotat cu cameră și care încape perfect în buzunar sau în gențile suveranei.

Telefonul mobil criptat este cel mai sofisticat din lume și teoretic rezistent la atacurile piraților informatici.

Persoanele cu care Regina are cele mai dese discuții telefonice sunt Prințesa Anne, fiica sa și John Warren, managerul care o consiliază pe Regină în privința curselor de cai, precum și cu ginerele prietenului bun al Reginei, Henry Herbert, regretatul Earl of Caenarvon, proprietarul castelului Highclere Castle din Berkshire – impresionanta clădire din serialul „Downton Abbey”.

Angela Kelly, asistentul personal al Reginei îi încarcă periodic telefonul acesteia. De asemenea, Regina Elisabeta deține un laptop și un iPad.

Sursa: Mediafax

  • ETICHETE
  • IT
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.