În perioada ‪9-15 august‬ LIONS District 124 România a derulat un amplu proiect de distribuire de alimente, la inițiativa Clubului LIONS București Decan.
Printr-o mobilizare exemplară, uniți de dorința de a veni în sprijinul comunităților din care fac parte și acționând cu maxima responsabilitate, membri a 11 cluburi LIONS au facilitat distribuirea a 23 tone de alimente, în valoare de aproximativ 60 000 Euro, in 9 orase si/sau judete din toate regiunile tarii.

Prin implicarea Cluburilor LIONS produsele alimentare au fost distribuite in sectiile cu profil pediatric din spitale, in crese, grădinițe, scoli, centre de îngrijire pentru copii si bătrâni.
Din dorința de a face viața comunităților mai bună, cu altruism și devotament față de semeni, cluburile LIONS District 124 România au continuat prin această acțiune proiectul de distribuire de alimente initiat în luna iulie 2019.

Cu bucurie, LC Constanta BALKANICA a participat activ la această acțiune de mare amploare alaturi de prieteni LIONS din toata tara. Alimentele au fost distribuite catre: micutii pacienti ai Sectiei de Chirurgie Pediatrica a Spitalului Judetean “Sfantul Andrei” Constanta, copiii din gradinitele si scolile din: Mereni, Vulturul, si 23 August din Judetul Constanta, cu sprijinul si colaborarea administratiilor locale, respectiv a conducerilor scolilor.

Urmând îndeaproape valorile LIONS INTERNATIONAL avem convingerea ca această acțiune va aduce bucurie tuturor copiilor la care am ajuns.
Împreună dăruim mai mult!

VIATenews
SURSĂMediafax
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.