Liviu Dragnea a spus că este o minciună afirmaţia făcută de preşedintele Klaus Iohannis, conform căreia PSD a crescut salariile până le-a scăzut, precizând că nu există, în momentul de faţă, venit mai mic ca în decembrie 2016.

“Este o minciună. Îmi pare rău. Nici nu mai vreau să folosesc cuvinte mesteşugite. Este a nu ştiu cîta oară când spune lucrul acesta asta, este o minciună. Nu există salariu, un venit mai mic decât decembrie 2016. Au început miniştri să înceapă să explice, în mod serios, să prezinte realitatea”, a spus Liviu Dragnea.

Președintele Klaus Iohannis a criticat, miercuri, schimbările aduse de PSD nu aduc decât bulversări și incertitudini, afirmând că social-democrații au mărit salariile până le-a micșorat, iar acum vor să desființeze Pilonul II de pensii.

”Cred că aceste veșnice schimbări nu aduc decât bulversări și incertitudini. Am observat că PSD a făcut un hobby din a schimba tot ce funcționează în România, a schimbat sistemul de impozite și taxe, a mărit salariile până le-a micșorat, acum vrea să desființeze pilonul II de pensii, nu este bine așa. Se poate guverna așa, dar nu cu rezultate bune. Părerea mea e că lucrurile care au fost stabilite pentru mulți ani și PSD a fost acolo, în Parlament, nu cred că poate să facă abstracție de faptul că această decizie a fost luată de toți factorii politici, nu cred că este bine”, a declarat Klaus Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.