Ambasada României la Londra are în atenție accidentul naval produs în Shoreham Harbour, Sussex, a precizat duminică MAE pentru MEDIAFAX, în acest moment fiind făcute demersuri pentru stabilirea identității și cetățeniei victimelor.

“Reprezentanții misiunii diplomatice au întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la incident precum şi la identitatea şi cetăţenia victimelor. Până în prezent, Ambasada României la Londra nu a primit cereri de asistenţă consulară”, precizează MAE, în urma unei solicitări a MEDIAFAX.

Echipaj ale Pazei de coaste britanice caută doi români care au fost dați dispăruți în urma scufundării unei ambarcațiuni în Canalul Mânecii, în apropiere de localitatea Shoreham din comitatul West Sussex, au anunțat autoritățile, care au precizat că un bărbat a fost descoperit decedat, potrivit BBC News online.

La operațiunile de salvare participă mai multe echipaje ale Pazei de coaste și două elicoptere, informează site-ul cotidianului Express.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.