Marius Şumudică (48 de ani) a demonstrat în ultimii ani că este unul dintre cei mai buni antrenori ai României, iar cluburile din prima ligă continuă să îi facă oferte. Chiar dacă a plecat din Liga 1 cu gândul să facă performanţă în afară, echipele din primul eşalon încă îl sună.

Antrenorul nu este dispus să accepte orice ofertă. Şi-a ridicat standardele şi va da curs numai propunerilor unde are şansa să facă performanţă şi să câştige trofee. ”Am ofertă din Liga 1 în momentul de faţă! Am ajuns şi eu la un anumit nivel, vreau mai mult. Îmi doresc să mă lupt pentru trofee, pentru campioinat, Cupă”, a spus Marius Şumudică la Digi Sport.

Antrenorul a plecat din fotbalul românesc în urmă cu doi ani. Ultima formaţie pregătită în Liga 1 Betano a fost Astra Giurgiu, alături de care a câştigat un titlu (2016) şi o Cupă a Româniai (2017). A avut performanţe bune şi pe plan internaţional, în Europa League. În România, Şumudică le-a mai pregătit, printre altele, pe Rapid, FC Braşov, FC Vaslui sau U Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.