PSD o ironizează pe Raluca Turcan, după ce a spus „propaghează” și „omul să aibă garanția că nu se trezește mort”. Olguța Vasilescu a scris pe Facebook „uite cine vorbește de analfabeți”, în timp ce Roxana Mînzatu susține că cetățenii nu consideră gafele grave, pentru că nu sunt făcute de Dăncilă.

„Sunteți siguri că știti care este conjugarea la a treia, singular, pentru verbul -a propaga-? Nu e așa că, dacă nu e ceva spus de Dăncilă, ni vi se mai pare așa grav? ”, a scris fostul ministru al Fondurilor Europene, Roxana Mînzatu, pe Facebook.

Și șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă a ironizat-o pe Raluca Turcan, printr-o postare pe Facebook: „Uite cine vorbește de analfabeți! Fetele de la PNL au ceva cu Poșta și poștașii…”.

PSD Hunedoara îi transmite vicepremierului Raluca Turcan „succesuri mai departe”.

„Din puţul gândirii vicepremierului PNL Raluca Turcan care…. –propaghează- şi -omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte, ferească Dumnezeu mort…-…-Succesuri- mai departe Ralucăi Turcan! ”, potrivit unei postări publicate de filiala PSD Hunedoara, pe Facebook.

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat, miercuri, referitor la cazul tragediei de la Timișoara, că „nu se poate ca în materie de siguranță publică să nu existe controale ale instituțiilor statului astfel încât omul să aibă garanția că nu se culcă sănătos și se trezește mort”.

De asemenea, vicepremierul a spus că agenți poștali fac politica PSD în teritoriu, că amenință cu neplata pensiilor sau ”propaghează” știrea falsă.

VIATenews
SURSĂMediafax
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.