Antrenorul Mircea Rednic, în vârstă de 57 de ani, a tras concluzii după partidele dramatice din semifinalele Ligii Campionilor, catalogând drept “fotbal adevărat” meciurile jucate de echipele Barcelonei și Liverpool.

”Ce am văzut la Liverpool cu Barcelona e fotbal adevărat. Noi doar ne bucurăm că avem şansa şi plăcerea de a vedea un fotbal cum noi ne dorim, dar suntem departe. Chiar discutam înainte să vin aici. Au avut şi un pic de şansă, dar şansa ţine cu cel care îşi doreşte mai mult. Barcelona chiar au arătat cum nu trebuie să joci după ce ai un scor favorabil. Nu şi-au respectat adversarul, nu s-au respectat pe ei. Lui Ajax nu ai ce să le reproşezi. În prima repriză au avut 2-0, puteau să facă 3-0. Eu am păţit-o cu Rapidul, cu Anderlecht, la 2-0 vedea taifunul”, a declarat Mircea Rednic, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Gaz Metan.

Liverpool a întors rezultatul de 3-0 din tur cu Barcelona, învingând cu 4-0 pe Anfield, iar Tottenham a învins-o cu 3-2 pe Ajax la Amsterdam, după ce olandezii au avut 2-0 şi avantajul meciului de la Londra, scor 1-0.

Finala dintre Liverpool şi Tottenham va avea loc pe 1 iunie, la Madrid, şi va fi pentru a doua oară în istoria competiţiei când două echipe din Premier League se întâlnesc în finala Ligii Campionilor.

Prima oară a fost în sezonul 2007-2008, când Manchester United şi Chelsea s-au duelat pentru trofeu la Moscova, iar ”diavolii” au câştigat la loviturile de departajare.

VIATenews
SURSĂMediafax
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.