Mirel Rădoi, omul care a scris istorie pentru roş-albaştrii şi cel care a reuşit să califice naţionala U21 la EURO 2019, ştie cine e cel mai bun jucător din Liga 1 Betano.

„Dacă luăm ca individ şi ca jucător tânăr, eu cred că, în acest moment, Dennis Man e jucătorul cel mai complet. Dacă vorbim strict de tehnică, viteză, forţă, mentalitate, de latura psihologică. Eu cred că el se apropie cel mai mult de „pachetul complet”. El poate să joace orice, poate să joace dreapta, zonă centrală, stânga, poate să joace în 4-2-3-1, poate să joace în 4-3-3, poate să joace atacant fals. Este jucătorul care poate acoperi foarte multe poziţii”, a spus Mirel Rădoi la Digi Sport.

Dennis Man a fost transferat în 2016 de FCSB de la UTA contra sumei de 350.000 de euro. Becali doreşte acum 30 de milioane pentru a-l ceda, jucătorul de 20 de ani având contract cu trupa lui Dică până în vara lui 2022. Mijlocaşul ofenisv de 20 de ani e cotat de siteurile de specialitate la 2.7 milioane de euro.

„Să putem spune despre un jucător că valorează mai mult de 15-20 de milioane, trebuie să fie bun în duelurile unu la unu. Sau să nu îi fie frică să intre în meciuri cu Anglia şi să trateze fiecare adversar la fel. Trebuie să intre pe teren cu această mentalitate. Eu cred că România, în momentul de faţă, nu poate oferi un jucător cu mai mult de 10 milioane”, a completat Rădoi.

VIATenews
SURSĂMediafax
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.