Echipa naţională de fotbal a României va susţine, duminică, 4 iunie, un antrenament deschis publicului la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, în cantonamentul premergător partidei cu Polonia din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, a anunţat, miercuri, site-ul frf.ro.

Şedinţa de pregătire va începe la ora 17:00 şi va fi deschisă în totalitate publicului, în limita locurilor disponibile. Oficialii forului de conducere al fotbalului românesc pun la dispoziţia suporterilor care vor să fie prezenţi bilete gratuite, care pot fi descărcate și printate de pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, sau pot fi ridicate personal de la intrarea în Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, între orele 16:30 – 17:00.

Conform anunţului făcut de FRF, spectatorii care vor fi prezenți la antrenament vor trebui să aibă la ei și un act de identitate.

Naţionala României va juca, pe 10 iunie, la Varşovia, împotriva reprezentativei Poloniei, în preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Pe 13 iunie, la Cluj-Napoca, de la ora 21:00, selecţionata condusă de Christoph Daum are programat şi un meci amical cu naţionala statului Chile.

Sursa: Mediafax

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.