Invitații la manifestarea Noaptea Ideilor, organizată de Institutul Francez din București și Asociația DECS pe 15 iunie cu tema „Tehnologie și Societate” vor vorbi despre telecomunicații, securitate informatică și laseri.

Evenimentul va avea loc joi, 15 iunie, la Institutul Francez din București. Vorbitorii sunt Cristian Anghel, membru al Departamentului de Telecomunicațiii din cadrul Universității Politehnica din București, Gabriel Baba, responsabil cu securitatea informației la BRD – Groupe Societe Generale și Andrei Băleanu, absolvent de fizică și unul dintre puținii specialiști în laseri de mare putere din România, care lucrează în prezent ca inginer în cadrul Thales Systems România (parte a grupului Thales), fiind implicat în proiectul ELI-NP de construire a celui mai mare laser din lume.

Evenimentul are ca punct de pornire inițiativa globală Noaptea Ideilor a Institutului Francez de la Paris, dedicată împărtășirii de idei, care reunește filozofi, cercetători, artiști și scriitori din întreaga lume.

Sursa: Mediafax

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.