Comedii și filme de aventuri în aer liber au fost pregătite, începând de marți, timp de două săptămâni, pe Faleza Cazino din Constanța, pentru constănțeni și turiști, transmite corespondentul TENEWS.

Evenimentul „Filme în aer liber la Constanța” are loc de marți, timp de două săptămâni, pe Faleza Cazino, fiind vorba de un nou sezon de cinema în aer liber, cu o selecție specială ce cuprinde unele dintre cele mai bune comedii, filme de aventuri și filme pentru copii și familie ale tuturor timpurilor.

„Utilizând echipamente performante, un proiector digital mobil de 18.300 de lumeni și un ecran gonflabil de 120 de metri pătrați, Filme în aer liber la Constanța oferă o calitate a proiecției întâlnită în marile săli de cinema ale lumii. Evenimentul și-a propus încă de la început să apropie publicul larg de filmul european și de filmul de autor, în general”, au declarat reprezentanții Primăriei Constanța.

Prima săptămână de filme în aer liber este dedicată filmului de comedie. Astfel, între 6 și 11 august, publicul va putea urmări „Invincibilii”, „În libertate”, „Aventurile rabinului Jacob”, „Dumnezeu pentru o zi”, „Edmond (Cyrano) mon amour”, iar în prima duminică cei mici se vor putea bucura, alături de familiile lor, de filmul „Marele Uriaș Prietenos/ the BFG”.

Cea de-a doua săptămână, între 12 și 18 august, este dedicată filmului de aventuri și debutează cu filmul „Viața lui Pi” și continuă cu „În sălbăticie/ Into The Wild”, „Inception”, „127 de ore”, „Plaja/ The Beach”.

„Filme în aer liber la Constanța” se încheie cu un nou film pentru copii și familie – „Christopher Robin și Winnie de Pluș”.

Proiectul este finanțat de Primăria Constanța și organizat de Asociația Culturală Metropolis, iar accesul este gratuit.

VIATenews
SURSĂMediafax
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.