Olguța Vasilescu a scris, marți, pe Facebook că Guvernul Orban a aprobat o ordonanță de urgență care scutește băncile de plata unei datorii de 1,3 miliarde de lei., fără avizele necesare. ”O ordonanță pe sfertul de oră, lucrată pe genunchi de angajații ministerelor”, a completat Olguța Vasilescu.

“Circul de stat s-a mutat la Palatul Victoria! Se dă o ordonanță pe sfertul de oră, fără să fie avizele necesare, lucrată pe genunchi de angajații ministerelor aduși de acasă ca să lucreze noaptea ca hoții! Au aprobat și scutirea băncilor de 1,3 mld lei, bani datorați statului ca urmare a unor hotărâri judecătorești. Nu mergeți după fentă! Nu clienții trebuiau să plătească, aceea e altă poveste, ci băncile!”, a scris fostul ministru al Muncii Olguța Vasilescu, marți, pe Facebook.

Olguța Vasilescu face trimitere la directorul unei bănci din România care “sărea ca migea în piață” la protestele contra guvernelor PSD.

“Printre cele scutite e și una al cărei director sărea în piață ca mingea, alături de angajații săi, la protestele contra guvernelor PSD. Acum își primește plata, că doar nu îngheța ca fraierul pentru principii! Vedetț?Dacă nu au venit și copiii să țipe să plece PSD, nu merită alocații! Cică nu au bani pentru alocații și pensii și autostrăzi! Bine ca au pentru bănci!”, a mai scris Olgușa Vasilescu.a

VIAtenews
SURSĂmediafax
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.