Orașul Năvodari a depus documentația necesară pentru atestarea zonei de litoral a orașului Năvodari ca stațiune turistică de interes național cu denumirea MAMAIA NORD – NĂVODARI. In urma acestei actiuni, a obtinut statutul de statiune turistica.
Aceasta decizie este foarte importanta, atat pentru administratia locala cat si pentru cetatenii orasului Navodari, prin faptul ca vor beneficia de un punctaj sporit pentru obtinerea de finantari pentru proiectele ce se vor depune. Astfel,orasul Navodari, incepand cu data de 15.03.2018 va avea oportunitati sporite de dezvoltare asa cum nu a mai avut parte pana in prezent.

Aceasta reusita extrem de semnificativa,  se datoreaza experientei primarului Florin Chelaru si a echipei sale prin prisma faptului ca foarte putine localitati/orase au reusit sa obtina acest statut de statiune turistica.
Domnul primar al orasului Navodari, ne-a declarat astazi ca:
„Suntem în măsură să vă comunicăm cu satisfacție, că începând cu data de 15.03.2018, zona de litoral va avea denumirea de STAȚIUNEA MAMAIA NORD – NAVODARI, fapt atestat de aprobarea de către Guvernul României a  Hotărârii de Guvern nr. 37/2018, publicată în Monitorul Oficial. Aceasta decizie are o insemnatate foarte mare pentru administratiile locale”.
Prin urmare, orasul Navodari devine statiune turistica aducand foarte multe beneficii pe viitor acestei zone dar si cetatenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.