Liberalii au ”mii de Dacian Cioloș care nu au avut șansa acestuia de a fi sprijiniți în ocuparea tuturor funcțiilor pe care le-a ocupat”, a declarat, vineri, la Craiova, Ludovic Orban, candidat la şefia PNL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă la Craiova, dacă fostul premier Dacian Cioloș este așteptat în PNL, Ludovic Orban a răspuns că ”este o chestiune în care trebuie să vrea și Grivei”.

”Avem mii de Dacian Cioloș în PNL care nu au avut șansa lui Dacian de a fi sprijiniți în ocuparea tuturor funcțiilor pe care le-a ocupat”, a spus Orban.

Potrivit acestuia, ”acești Dacieni Cioloș” au rămas în PNL și există şase să apară momente în care să iasă la suprafață și să exercite funcții ”cu cinste și demnitate”.

În altă ordine de idei, Ludovic Orban i-a criticat atât pe Olguța Vasilescu, cât şi pe candidatul PSD la Primăria Craiova, Mihail Genoiu, numindu-l pe acesta ”cățeluș” și ”marionetă”.

”După ce primărița a dat bir cu fugiții, după ce au fost părăsiți de primărița pe care au ales-o în urmă cu un an, nu pot să cred că localnicii din Craiova pot să aleagă cățelușul lui Olguța, sunt totuși oameni cu discernământ care au calitatea de a decide să pună în fruntea Primăriei un om care stă pe propriile picioare, nu să pună o marionetă care să fie condusă prin telefon din cabinetul de pe Demi Dobrescu”, a spus Orban.

Ludovic Orban se află, vineri, la Craiova, alături de Raluca Turcan, pentru a susține candidatul PNL la funcția de primar al orașului, Mario Ovidiu Oprea.

Sursa: Mediafax

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.