Premierul Ludovic Orban a spus, joi seara, că proiectul de lege ce vizează înființarea „DNA-ului pădurilor” este doar „o lozincă” folosită de USR.

„Noi ne-am dori să avem o listă comună și la Primăria Capitalei și la sectoare cu USR-PLUS și PMP. Suntem deschiși la discuții. PNL este cel mai mare partid din zona Dreptei și am acceptat un candidat care nu e membru al PNL. L-am susținut pe Nicușor Dan pentru că este pasionat de București. Cunoaște problemele Bucureștiului. Bucureștiul nu mai poate rezista sub conducerea PSD-ului. Bucureștiul are nevoie de reforme fundamentale, de o schimbare majoră. Obiectivul de a avea candidat comun la Primăria Capitalei a fost atins”, a spus Orban, la Realitatea Plus.

Conform sursei citate, „intensitatea atacurilor USR e cam la fel de mare ca intensitatea atacurilor venite de la PSD”.

„După ce ne atacă, vin să facă alianțe cu noi. Ne-au atacat pe DNA-ul Pădurilor, asta chiar dacă PNL-ul a susținut mereu că dezvoltarea societății depinde de o revenire la o armonie cu natura. DNA-ul pădurilor nu are un text legislativ serios. Legea va scăpa de pedeapsă pe toți cei care au săvârșit infracțiuni silvice, au fost prinși, iar dosarele ar trebui predate spre un tribunal care nu există. Pe USR nu interesează dialogul, legat de DNA-ul pădurilor, ei vor să vândă o lozincă”, a spus Orban.

Afirmația premierului vine după ce liderul USR, Dan Barna, a spus că proiectul de lege privind înființarea DNA-ului pădurilor a fost blocat de Parlament, inclusiv de PNL.

VIAtenews
SURSĂmediafax
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.