Palatul Cotroceni va fi luminat, luni în culoarea roz, începând cu ora 20.00, pentru al treilea an consecutiv, pentru a marca Ziua luptei împotriva cancerului de sân, informează Administrația Prezidențială.

“Luni, 1 octombrie a.c., Administrația Prezidențială marchează, pentru al treilea an consecutiv, Ziua luptei împotriva cancerului de sân, prin iluminarea Palatului Cotroceni în culoarea roz, începând cu ora 20:00. La fel ca în anii precedenți, această inițiativă are scopul de a conștientiza asupra importanței prevenției și depistării precoce a cancerului de sân”, prezicează Administrația Prezidențială, într-un comunicat de presă, remis luni MEDIAFAX.

Sursa citată mai arată că “prin acest demers, Administrația Prezidențială reiterează necesitatea educației în sănătate, alăturându-se, totodată, instituțiilor publice care încurajează populația să trateze cu prioritate sănătatea. Fiecare dintre noi trebuie să devină mai responsabil în ceea ce privește propria sănătate, iar astfel de acțiuni pot contribui în acest sens”.

Și fațada Palatului Parlamentului va fi iluminata, luni, în culoarea roz, în semn de solidaritate cu lupta femeilor din întreaga lume împotriva cancerului la sân, anunță Camera Deputaților într-un comunicat de presă.

SURSĂMediafax
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.