Premierul Viorica Dăncilă va prezenta, luni la Palatul Victoria, începând cu ora 14.00, bilanțul Executivului la șase luni de la preluarea guvernării. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seară că vor fi prezentate cele mai importante măsuri adoptate de Cabinet.

“Mâine (luni – n.r.) doamna prim-ministru va prezenta un fel de bilanț al celor șase luni de guvernare, în care va prezenta cele mai importante măsuri adoptate, efectele pozitive ale acestor măsuri”, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, duminică seară, la România Tv.

Acesta a adăugat că speră ca în această vară fiecare dintre membrii Cabinetului Dăncilă va prezenta măsurile luate de către ministerul pe care îl conduce, pentru a înlătura orice dubiu și voci negative care susțin că Guvernul nu a făcut nimic.

“În perioada următoare, sper în această vară, fiecare dintre miniștrii să prezinte aceste lucruri. Dacă e vreo mâhnire din partea mea și a premierul este că dacă miniștrii nu ar avea ce să prezinte, aș mai zice, dar au fost destule măsuri luate și trebuie să prezinte ce măsuri bune au luat într-un domeniu. Aud zgomotul de fond negativ că nu s-a făcut nimic și de aceea trebuie să comunice ce au făcut pe baza programului de guvernare. (…) Nu există ministru din acest guvern care să nu aibă ce comunica. Nu există niciun domeniu din viața economică, socială a României unde să nu se fi implementat măsuri”, a completat Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.