Primul meci al naționalei de tineret a României, amicalul cu Spania, s-a încheiat cu o înfrângere la limită a tricolorilor. Băieții lui Mirel Rădoi au pierdut cu 0-1, dar jocul echipei a fost unul care promite, lucru confirmat și de jurnaliștii iberici de la as.com.

“Spania a susţinut penultimul examen înainte de EURO, contra unei echipe a României care este una dintre cele mai puternice naţionale din categorie […] Primele minute au fost o luptă pentru controlul balonului. România practică un fotbal entuziasmant, controlat, îndrăzneţ, deşi le-au lipsit nouă jucători”, au scris cei de la AS.

De cealaltă parte, publicația Marca are o altă părere, care a precizat că jucătorii Spaniei au fost net superiori tricolorilor: “Spania învinge pe drept România”.

“În faţa unui adversar care i-ar putea ieşi în drum la EURO care stă să vină, băieţii lui Luis de la Fuente au dovedit că au mai multă calitate, că sunt mai buni şi controlează balonul mai bine, dar nu au avut noroc să înscrie înainte de pauză”, au continuat jurnaliştii de la Marca.

România U21 va mai disputa un amical în cantonamentul din Spania. Național de tineret o va întâlni luni, 25 martie, pe Danemarca, calificată și ea la EURO 2019, de la ora 19:00.

VIATenews
SURSĂMediafax
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.