Primăria Năvodari continuă seria inițiativelor de dezvoltare a orașului. Astfel, recent, s-a depus un nou proiect cu privire la modernizarea Casei de Cultură din centrul orașului. Pentru finalizarea acestui demers se vor folosi fonduri europene. Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru spune că  se vor amenaja și se vor asigura dotările pentru sala de spectacole, sala de dans, sala repetiții teatru, sala științe ale naturii, sala de pictură, sala pentru lucru manual, sala ceramică, sala fotografie/film, sala navomodele, sala canto, club de informatică, sala limbi străine, sala de expoziție, bibliotecă, sala de conferință și sala de ședințe.

„Prin execuția lucrărilor de modernizare, se vor amenaja spații funcționale ce însumează o suprafață totală de 5.184.00 mp – lucrările de modernizare urmând să cuprindă și sala de spectacole care va fi prevăzută cu scaune noi, moderne, se va înlocui lambriul de lemn, se va reface pardoseală existentă și podina de lemn a scenei, se vor monta elemente constructive pentru o mai bună acustică, concomitent cu refacerea și finalizarea tuturor instalațiilor clădirii – ventilație, instalații sanitare, electrice sau de iluminat. La exterior se va reface tencuiala decorativă în întregime, păstrându-se porțiunile din piatră naturală, iar pe zonele degradate, acestea se vor înlocui.”

În urmă lucrărilor, locuitorii orașului Năvodari, în special copiii, vor beneficia de 17 săli de cursuri/ expoziţii/ lectură/ conferinţe/ activităţi culturale

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.