Ludovic Orban va prezenta, luni, în şedinţa PNL, lista de miniştri şi programul de guvernare, potrivit unor surse liberale, noul cabinet al Executivului urmând să fie asemănător cu cel vechi. Ulterior, tot luni, lista miniștrilor și programul de guvernare vor fi depuse în Parlament.

Potrivit unor surse liberale, premierul desemnat va veni cu aceiaşi miniştri din vechiul Guvern. Şi programul de guvernare va fi asemănător cu cel vechi. Şeful Cancelariei prim-ministrului Ionel Dancă a precizat că au fost scoase o parte dintre angajamentele asumate şi deja realizate de vechiul Guvern şi au fost adăugate noi măsuri pe termen scurt.

„Programul de Guvernare PNL a fost actualizat. Au fost scoase o mare parte dintre angajamentele asumate și deja realizate în trei luni de guvernare și adăugate noi măsuri pe termen scurt. Lista miniștrilor, la fel, este gata. Urmează să fie aprobate în această dimineață (luni – n.red.) în Biroul executiv de conducere al PNL și depuse astăzi (luni – n.red.) la Parlament. Este prima zi din restul zilelor necesare pentru declanșarea alegerilor anticipate”, a scris, luni, şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă.

După aprobarea în şedinţa PNL, lista de miniştri şi programul de guvernare vor ajunge pe masa conducerii Parlamentului. Urmează ca cele două Camere să stabilească calendarul în care Ludovic Orban va veni să solicite votul de încredere.

VIAtenews
SURSĂmediafax
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.