Partidul Social Democrat îl acuză pe premierul Ludovic Orban, într-un comunicat de duminică, că minte atunci când spune că 80% dintre români își doresc alegeri în două tururi de scurtin, „adică alegeri mai scumpe”

„Premierul Orban a mai venit azi (duminică – n.red.) cu o minciună. Că 80% dintre cetățeni ar vrea două tururi de scrutin. Adică alegeri mai scumpe. În realitate, peste 80% dintre cetățeni se întreabă de ce Guvernul PNL spune că nu are bani de alocații pentru copii, dar găsește imediat bani pentru alegeri anticipate și pentru două tururi de scrutin! Și mai spune premierul Orban că #PSD îi blochează legile în Parlament. Păi nu a venit cu nicio lege în Parlament. Doar și-a angajat răspunderea până acum, fugind practic de orice dezbatere parlamentară. Nu ai cum să respingi ceea ce nu există!”, se arată într-un comunicat postat, duminică, pe pagina de Facebook a PSD.

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminică, în cadrul unei emisiuni, că 80% dintre români doresc revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

VIATenews
SURSĂMediafax
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.