Real Madrid e în căutări. Campioana Europei „vânează” soluţii pentru a-şi îmbunătăţi performanţele echipei, după ce l-au schimbat pe Julen Lopetegui cu Santiago Solari.

Formaţia „Blanco” a pus ochii pe starul englez Marcus Rashford (21 de ani), unul dintre cei mai buni tineri de la Manchester United. „Wonderkid”-ul de pe Old Trafford e tentat să plece. Madrilenii l-au pierdut pe Cristiano Ronaldo (33 de ani) în vară şi sunt încă în căuturi pentru un înlocuitor pe măsură. S-a vorbit despre Neymar, dar brazilianul pare mai degrabă tentat de o întoarcere la Barcelona. Real l-a vrut şi pe Mbappe, dar e greu de crezut că PSG va renunţa unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume în momentul de faţă. Aşa că Realul s-a reorientat spre Marcus Rashford, care joacă destul de puţin sub comanda lui Jose Mourinho la Manchester United.

Şefii campioanei Europei i-au contactat deja pe reprezentanţii lui Rashford, scrie The Sun, ca să-i informeze că sunt foarte serioşi când vine vorba de acest transfer. De cealaltă parte, şi fotbalistul parte tentat să accepte mutarea pe Santiago Bernabeu dacă nu va juca regulat în echipa „Diavolilor roşii”. Rashford a crescut la Manchester United.

Rashford e cotat la 50 de milioane de lire, dar contractul său cu United expiră în vara viitoare, aşa că Realul poate profita de situaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.