Companiile aeriene au început campaniile promoţionale pentru vânzarea în avans a biletelor de avion. Reducerile pot ajunge şi până la 40%.

De exemplu, Air France și KLM au lansat campania ofertelor de toamnă, reducând prețul biletelor de avion cu până la 40% la peste 50 de destinaţii. Campania promoțională este valabilă până pe 21 Septembrie 2017, pentru numeroase destinații intercontinentale, dar și europene. Vor beneficia de prețuri speciale destinații din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, Europa, dar și din zona Caraibelor și a Oceanului Indian.

Pe continentul nord – american prețurile încep de la 467 de euro pentru un bilet dus-întors la Miami, 482 euro pentru un bilet dus-întors la Toronto și 507 de euro pentru un bilet dus-întors la New York.

Zborurile dus-întors către Africa încep de la 502 de euro pentru Nairobi, 596 de euro pentru Zanzibar și 614 de euro pentru Johannesburg.

Turiștii care caută vacanțe în Caraibe și Oceanul Indian pot profita de ofertele KLM în Saint Martin de la 628 de euro, Curacao de la 733 de euro și Bonaire de la 829 de euro. În promoție la Air France se află și Punta Cana de la 779 de euro, zbor dus-întors.

Pentru călătorii care își doresc să ajungă în Brazilia, Air France KLM a pus în vânzare bilete începând de la 622 de euro de persoană, dus-întors, în Sao Paulo, și 663 de euro de persoană, dus-întors, pentru Rio de Janeiro, incluzând o reducere de 15 – 30% față de prețul normal al biletului.

Asia este o destinație excelentă pentru o primă călătorie intercontinentală, iar prețurile disponibile contribuie și ele din plin la această concluzie. Destinațiile-vedetă ale acestei promoții sunt Beijing de la 410 de euro, Shanghai de la 418 de euro, Hong Kong de la 462 de euro, Bangkok de la 520 de euro și Singapore de la 608 de euro.

Paris, orașul care găzduiește si hub-ul aerian Air France, beneficiază de o reducere considerabilă, iar un zbor dus-întors începe de la 89 de euro. De asemenea, la KLM se află în promoție Amsterdam, de la 109 de euro, dar și alte orașe europene: Edinburgh de la 169 de euro, Bergen și Stavanger de la 189 de euro.

Perioada de vânzare este până pe 21 septembrie pentru toate destinațiile. Călătoriile pot fi efectuate până pe 30 iunie 2018. Prețurile promoționale includ zbourile dus-întors și sunt disponibile atât la achizițiile făcute pe platformele online www.airfrance.ro și www.klm.ro, cât și la agentiile de voiaj și tour operatorii autorizați.

O altă companie aeriană care a dat startul reducerilor este Ryanair, care pune la bătaie circa două milioane de locuri, cu o reducere de până la 20%. Însă campania durează doar până pe 3 septembrie. De exemplu, un bilet pe ruta Bucureşti –Milano, doar dus, costă de la 12,74 euro, iar către Berlin 16,99 euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.