Luni s-au jucat partidele din Grupa B a Campionatului European U21. Serbia – Austria şi Germania – Danemarca au fost meciuri spectaculoase, în care s-au marcat cel puţin două goluri.

Serbia – Austria 0-2: Austria a produs o mică surpriză în primul duel al grupei. Pornea cu şansa a doua înaintea începerii meciului, dar situaţia din teren a fost în totală opoziţie cu calculele iniţiale. S-a impus prin golurile lui Wolf (minutul 37) şi Hovarth (minutul 78), iar la capătul celor 90 de minute Serbia a fost de nerecunoscut. Nu a reuşit să expedieze vreun şut pe spaţiul porţii.

Germania – Danemarca 3-1: Germania a făcut show în primul meci de la EURO. Richter (minutele 28 şi 52) şi Waldschmidt (minutul 65) au dus scorul la 3-0, iar pe final nordicii au profitat de relaxarea adversarilor şi au marcat golul de onoare prin Skov (minutul 73, din lovitură de pedeapsă). Nemţii au pus în teren cel mai bun ”11”. Din echipa de start au făcut parte Tah, Baumgartl, Oztunali sau Dahoud, obişnuiţi cu meciurile tari din Bundesliga şi cupele europene.

Marți sunt programate meciurile din Grupa C, din care face parte şi naţionala noastră: Anglia – Franţa şi România – Croaţia.

VIATenews
SURSĂMediafax
SHARE

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.