A treia ediţie ETIC (Evenimentul de Tehnologie Informatică Crucial) îşi propune să revoluţioneze conceptul de eveniment IT în partea de SE a României şi vă invită să evadaţi din monotonia biroului şi să pătrundeţi într-o atmosferă de festival!

După cum bine știți, a devenit deja o tradiție acest eveniment IT organizat la malul mării Negre.

În fiecare an, devenim mai buni și mai performanți. Ne dorim să vă surprindem și de data aceasta.

Așa că, în data de 9 mai 2019, vă așteptăm cu foarte multă nerăbdare într-o locație complet nouă, care speram sa va surprinda , restaurant dasKino, complex MAVA.

IT-ul evoluează în fiecare zi, iar noi avem responsabilitatea de a ne adapta la cerintele pietei si de a ne proteja infrastructura informatică împotriva atacurilor ce ne pun în pericol activitatea zilnică de la birou.

Prin acest eveniment, aveți oportunitatea de a descoperi câteva dintre soluțile propuse de noi pentru bună funcționare a instuției dumneavoastră.

Rock-ul ne curge prin vene, suntem tineri și avem spirit liber, iar aceste calități se împletesc perfect cu domeniul în care noi ne desfășurăm activitatea.

IT-ul are nevoie de oameni frumoși și plini de viață. Crucial Systems & Services activează pe piața din România ca un integrator de soluții și sisteme de mai bine de 21 de ani și în fiecare zi ne-am respectat promisiunea făcută la început de drum.

Am promis să fim mereu inovativi și atenți la nevoile clienților noștri, drept urmare vă așteptăm acum, să ne fiți alături, să descoperim ultimele noutăți din IT, acompaniați de muzica care dăinuie peste timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.