Lotul României de cros a reușit o performanță notabilă la Campionatul Balcanic desfășurat la Botoșani. A cucerit 13 medalii, dintre care 4 de aur, 5 de argint și 4 de bronz.

Competiția a fost oganizată de Federația Română de Atletism, împreună cu autortitățile locale ale județului Botoșani. Întrecerea a fost dedicată juniorilor, tineretului și seniorilor. Au luat parte concurenți din Turcia, Serbia, Bulgaria, Republica Moldova, Ucraina și Macedonia.

Medaliile de aur ale României au fost cucerite de Dorin Andrei Rusu (proba- tineret masculin individua), România (proba pe echipe- tineret masculin), Paula Claudia Todoran (proba seniori feminin individual) și România (proba pe echipe- seniori feminin). Medaliile de argint au fost aduse de Adrian Garcea (proba juniori masculin individual, România (proba pe echipe- juniori feminin), România (proba pe echipe- tineret feminin echipe), Roxana Elisabeta Bîrcă ( proba seniori feminin individual) și România(proba pe echipe- seniori masculin). Cele 4 medalii de bronz au fost aduse de Angela Veronica Olenici (proba juniori feminin individual),Alina Dumitrița Butnariu (proba tineret feminin individual), România (proba pe echipe juniori masculine) și Claudia Prisecaru (proba seniori feminin individual)

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.