Naţionala Under 21 a României îşi va măsura forţele cu reprezentativa similară a Belgiei într-un meci amical programat pentru 15 noiembrie, la Cluj, a anunţat, miercuri, site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Imediat după obţinerea calificării la EURO 2019, conducătorii fotbalului românesc au vorbit despre nevoia unor meciuri de pregătire tari pentru a şti unde ne aflăm înaintea turneului final din Italia şi San Marino. S-a vorbit despre echipe precum Italia, Spania sau Franţa, dar, în cele din urmă, FRF a bătut palma cu Belgia, a cărei reprezentativă de tineret s-a calificat, de asemenea, la Europenele de anul viitor.

Iar meciul în care Ianis Hagi şi colegii lui îi vor înfrunta pe urmaşii lui Hazard şi De Bruyne va avea loc la Cluj, pe stadionul CFR-ului, cel pe care naţionala lui Mirel Rădoi a învins Ţara Galilor, pe 12 octombrie, cu 2-0 şi a făcut un mare pas spre calificarea la primul turneu final din ultimele două decenii. La Cluj s-a stabilit şi recordul de spectatori, 12.588 de oameni plătind bilet pentru a vedea la lucru echipa condusă magistral de pe banca tehnică de Mirel Rădoi.

Calificată fără emoţii la EURO 2019, Belgia U21 e condusă de Johan Walem (46 de ani) şi a avut, la ultima acţiune, un lot cotat la 38 de milioane de euro. Cel mai bun jucător este Landry Dimata, atacantul de 21 de ani al lui Anderlecht cotat la şase milioane de euro, urmat de Siebe Schrijvers, vârf care vine de la FC Brugge şi are o valoare de piaţă de 3,5 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.