CONSTANŢA (MEDIAFAX) – Un tânăr de aproximativ 21 de ani a fost dat dispărut după ce, joi după-amiază, a intrat să se scalde în apele mării la Eforie Nord și nu a mai ieșit la mal, la fața locului deplasându-se cadre medicale dar și scafandri ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța.

Potrivit reprezentanților ISU „Dobrogea”, pompierii militari au fost solicitați să intervină, joi după-amiază, pe plaja Acapulco din Eforie Nord unde, conform primelor informații, un tânăr de aproximativ 21 de ani a intrat în mare, dar curenții puternici l-au tras în larg și nu a mai reușit să ajungă la mal.

A fost alertată ambarcațiunea ISU de la Eforie Nord şi au fost demarate căutările în zonă, iar ulterior, pentru că acestea au fost în van, la fața locului au fost trimişi și scafandrii.

În același timp, o altă alertă de înec a fost dată la Vama Veche, unde un alt tânăr, în vârstă de 17 ani, fusese înghițit de valuri. Acesta a fost scos la mal în stop cardiac, dar medicii au reușit după câteva zeci de minute de resuscitare să-l readucă la viață.

Tânărul, care venise la mare din județul Vaslui, a fost trimis cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța.

Șapte persoane și-au pierdut viața vara aceasta pe litoral, înecându-se în apele Mării Negre.

VIATenews
SURSĂMEDIAFAX
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.