O scenă specială pentru muzica trance va fi amplasată în cadrul Festivalului Untold de la Cluj-Napoca pe care vor urca cei mai buni artişti ai genului, printre care ATB, Chicane, Solarstone sau Markus Schulz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor Untold transmis, marţi, noua scenă trance s-a născut din dorința de a le oferi iubitorilor genului din România un loc dedicat lor, unde să se reunească alături de artiștii lor preferați.

„Untold 2018 vine cu o nouă supriză pentru fanii festivalului, o scenă trance pe care vor urca cei mai buni artişti ai genului. ATB, Bryan Kearny, Chicane, Ferry Corsten, Markus Schulz, Gareth Emery, Orjan Nilsen, Marlo, Simon Paterson, Solarstone, Standerwick, The Thrillseekers, Airwave, Astral Projection,Ben Gold, Bogdan Vix, Gabriel & Dresden, John 00 Fleming, Kyau & Albert, Marco V, Mark Sherry, Menno de Jong, Omnia, Richard Durand, Ruben de Ronde, Super8 & Tab și Will Atkinson sunt doar câțiva dintre cei care vor urca pe scena trance a festivalului Untold. Noua scenă trance s-a născut din dorința de a le oferi iubitorilor genului din România un loc dedicat lor, unde să se reunească alături de artiștii lor preferați, în fiecare an”, se arată în documentul citat.

Reprezentanţii Untold au subliniat că cea mai reprezentativă figură a muzicii trance la nivel mondial este Armin van Buuren, care la fiecare ediție a festivalului clujean a dedicat o parte din setul lui acestui gen muzical, la fel cum va face și anul acesta.

Untold 2018 va avea loc în perioada 2-5 august la Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.