Meciul dintre Farul Constanța și FC Argeș va fi prefațat de un eveniment fastuos organizat de către formația de la malul marii. Pentru câteva minute, o mică parte a istoriei fariste va fi prezentă din nou în iarbă pentru a marca un nou început pentru numele Farul.

“Cu 20 de minute înainte de primul fluier de începere a meciului de duminică, FC Farul Constanța – FC Argeș, fostele glorii alb-albastre vor înălța câte un steag personalizat după care vom lansa și un logo al echipei FC Farul Constanța în cercul de la centrul terenului .

Înainte de fluierul de start, căpitanul echipei FC Farul Constanța împreună cu managerul Ionel Dănciulescu, vor duce fanionul personalizat de la colțul terenului.

O parte dintre Legendele alb-albastre printre care enumerăm pe Marian Tufan, Ilhan Mustafa, Ion Constantinescu, Ștefan Petcu, Constantin Gache, Cristian Camui, Ioan Anton, Paul Peniu și Petre Buduru au confirmat prezența la stadion”, arată comunicatul postat pe pagina de Facebook a formației constănțene.

În completarea rândurilor de mai sus, cei de la Farul au creat și un videoclip de prezentare a acestui eveniment, în care căpitanul formației, Alexandru Grigoraș se află în prim plan.

Sursa foto: cont Youtube FC Farul Constanța

SURSĂTenews
SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.