Pilotul german Sebastian Vettel, de la Ferrari, a câştigat, duminică, Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco, după ce a terminat cursa cu timpul de 1:44:44.340.

Podiumul a fost completat de către Kimi Raikkonen, colegul lui Vettel de la Ferrari, care a terminat cursa la 3.145 secunde în spatele său, şi Daniel Ricciardo, de la Red Bull, care a obţinut un timp mai slab cu 3.745 secunde faţă de câştigător. Piloţii Mercedes Petronas, Valtteri Bottas şi Lewis Hamilton, s-au mulţumit cu o clasare în primii şapte piloţi ai cursei monegasce.

Valtteri Bottas terminat cursa pe locul patru, la 5.517 secunde în spatele lui Sebastian Vettel, în timp ce Lewis Hamilton a încheiat cursa pe locul şapte, după ce a plecat de pe poziţia a 13 pe grila de start, la 15.801 secunde în spatele câştigătorului.

În urma rezultatului, Sebastian Vettel rămâne liderul clasamentului piloţilor în acest sezon, cu 129 de puncte, în timp ce Lewis Hamilton se află pe locul secund, cu 104 puncte, iar podiumul este completat de Valtteri Bottas, cu 75.

Sursa: Mediafax

SHARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.